PSV is nu overtuigd van Honda

Rauzer
Bij de technische leiding van PSV weet men het nu zeker: Keisuke Honda is een versterking voor de Eindhovense spelersgroep. De 23-jarige Japanner speelde zondag in de wedstrijd tussen zijn ploeg VVV-Venlo en PSV uitstekend en had een belangrijke bijdrage in het verdienstelijke 3-3 gelijkspel van de Limburgers.

Honda was tot voor kort niet in beeld in Eindhoven, maar in die situatie is dus nu verandering komen. "Honda is een zeer interessante speler voor ons," tekende De Telegraaf na de wedstrijd in het Philips Stadion op uit de mond van PSV-trainer Fred Rutten.

Het managementskantoor SEG, dat Honda van zakelijk advies voorziet, werd voor de wedstrijd al op de hoogte gebracht van de interesse van PSV in de aanvallende middenvelder. De Japanner legde vervolgens een uitstekende wedstrijd op de mat in Eindhoven.

Bij de 2-1 van Achmed Ahahaoui gaf Honda een prachtige assist door middel van een hakbal, terwijl hij de 2-2 zelf direct vanuit een hoekschop binnen knalde. Daarnaast excelleerde hij met enkele fraaie individuele acties.