'Alex volgende doelwit van Manchester City'

Rauzer
Ook de Braziliaanse verdediger Alex is toegevoegd aan het verlanglijstje van het kooplustige Manchester City. Althans, dat meent The Manchester Evening News te weten.

City probeerde lange tijd een andere verdediger vast te leggen. Chelsea en John Terry waren echter niet in voor een transfer. Hierop verlegden The Citizens de aandacht naar Joleon Lescott, maar ook hij was onhaalbaar. Everton weigerde tot twee keer toe een bod op de centrale verdediger.

Nu staan Alex en Sébastien Bassong in de belangstelling van City. Ook Arsenal en Tottenham Hotspur zitten naar verluidt achter de in Frankrijk geboren Kameroener Bassong aan.

City-manager Mark Hughes denkt met Alex een goede kans op een transfer te maken. De nieuwbakken manager van Chelsea, Carlo Ancelotti, lijkt echter liever de voormalig PSV'er op te stellen dan Ricardo Carvalho.

De club uit Manchester wist deze week al Kolo Touré, eveneens een centrale verdediger, te strikken. Hughes hoopt nu nóg twee topverdedigers toe te voegen aan zijn selectie.