Ook Hannover niet in zee met Cuevas

donroyco
Nelson Cuevas' pogingen om in Europa aan de slag te gaan lopen voorlopig op niets uit. De Paraguayaan werkte eerder zonder succes een stage af bij FC Twente en nu heeft ook het Duitse Hannover 96 besloten niet in zee te gaan met Cuevas.

Cuevas speelde woensdag één helft in de verloren oefenwedstrijd tegen Arsenal (0-1). De spits wist weinig indruk te maken. Dat zag Hannover-trainer Dieter Hecking ook. "De balans is nog niet zo uitgevallen dat we werk gaan maken van zijn komst", aldus de oefenmeester tegenover de Duitse pers.

Eerder deze maand probeerde Cuevas het op Nederlandse bodem. FC Twente bleek echter niet onder de indruk van zijn kwaliteiten. "We hebben net vier nieuwe aanvallers in huis gehaald. Op dit moment is er geen plek voor hem", was het oordeel van Twente-coach Steve McClaren.

De tengere spits kwam in het verleden uit voor River Plate, Santos, América, Pachuca, Club Libertad en Universidad de Chili. Daarnaast mocht hij 41 maal het tricot van Paraguay om zijn schouders hangen.