Fernandez: "Biseswar en Cissé beter dan Suárez"

donroyco
Dani Fernandez prijst zich gelukkig dat Diego Biseswar en Sekou Cissé komend seizoen ploeggenoten van hem zijn bij Feyenoord.

Als rechtsback van NEC had de Spanjaard het de voorbije jaargang moeilijk met het bestrijden van Biseswar en Cissé, die toen nog voor Roda JC uitkwam. Fernandez is onder de indruk van beide aanvallers, die hij beter vindt dan Ajacied Luis Suárez.

"Honderd procent", zegt een overtuigde Fernandez in het Algemeen Dagblad. "Met Luis had ik ruzie op het veld nadat hij in het Spaans een paar lelijke dingen tegen me zei. Het is waarschijnlijk een prima jongen, maar in de wedstrijd doet hij alles om je uit je spel te halen."

Biseswar en Cissé bezorgden hem dus een hoop problemen vorig seizoen. "Hoewel we met NEC twee keer van Feyenoord wonnen, speelde Diego tegen mij erg goed. En Cissé was vorig jaar bij Roda JC al zó sterk", betoogt de rechtsback. "Hij scoorde in beide duels tegen ons. Ik ben blij dat Cissé en Biseswar in mijn ploeg zitten. Pech voor de andere rechtsbacks, maar wij hebben de beste linksbuitens."