Hamilton prijst werknemers McLaren

Peterselieman
McLaren-coureur Lewis Hamilton heeft na zijn overwinning op de Hungaroring woensdag de fabriek van McLaren bezocht om de werknemers te bedanken voor hun inzet. Zij hebben er voor gezorgd dat MP4-24 in staat was om na alle problemen van eerder dit jaar weer een race te winnen.

"Dit is een erg lastig seizoen voor ons, maar zondag is al jullie tijd, moeite, energie en passie terugbetaald. Ik ben gekomen om jullie hiervoor te bedanken," zei Hamilton in Woking. "In het begin van het seizoen waren we nauwelijks competitief, maar de hoeveelheid werk die ieder van jullie er in heeft gestoken om het geluk te keren, is ongelofelijk."

"Ik heb het altijd al gezegd: Vodafone McLaren Mercedes is een team van winnaars. Het het meest geweldige aan dit team is de vechtlust: jullie geven nooit op. Op het moment dat ik in de auto stap weet ik dat alle inzet er voor zorgt dat we op dit punt zijn aanbeland. Daarom wil ik zelfs harder pushen om jullie terug te betalen."

Hamilton zei dat de overwinning in Hongarije het resultaat was van al het harde werken. "De winst op zondag was onze overwinning. Het werk dat jullie dit seizoen verzet hebben is echt ongelofelijk. Ik heb het hier nog nooit zo druk en productief gezien. Het resultaat in Hongarije liet zien dat er duidelijk licht is aan het einde van de tunnel en dat maakt het werk voor iedereen alleen naar meer bevredigend en makkelijker. Jullie zijn fantastisch en ik hoop dat jullie net zo trots op de overwinning zijn als ik dat ben."