Barrichello: "Geen problemen met Brawn"

Peterselieman
Rubens Barrichello heeft geen problemen met iemand binnen Brawn GP. De Braziliaan beschuldigde het team er van dat het in Duitsland opzettelijk de race uit handen had gegeven. Barrichello wilde toen van geen excuus weten.

"Dat heb ik toen gezegd, maar ik heb met het team en met Ross gesproken en ik heb met opgeheven hoofd het circuit verlaten," zei de Braziliaan. "Je komt uit de auto en soms zijn er problemen. Voor mij was het probleem dat ik de eerste vijftien ronden leidde en uiteindelijk zesde ben geworden. Ik heb dinsdag weer met Ross gesproken en hij zei dat hij dingen had gehoord die hem niet bevielen en dat hij dingen had gezegd die hij niet had moeten zeggen. Maar we hebben een nieuwe update voor deze race en hij wilde dat ik weer mijn uiterste best zou doen."

"Ik heb persoonlijk naar iedereen uit het team een e-mail gestuurd waarin ik zei dat ik met niemand een probleem heb. Het was fout en het kan iedereen gebeuren. Het team reageerde er positief op. Ze kennen mij en ze weten dat ik als met iemand een probleem heb ik er niet omheen draai."