Win PDC World Championship Darts 2009

Peterselieman
Jarenlang was darts in Nederland een vrij obscure sport. Je beoefende het in cafés, maar slechts bij weinigen was bekend dat het een sport was die ook op professioneel niveau beoefend werd.

Tot een kleine tien jaar geleden de Nederlander Raymond van Barneveld doorbrak door twee jaar op rij het meest prestigieuze toernooi, de Embassy, te winnen. Sindsdien leeft de sport ook enorm in Nederland en worden prestaties van spelers als Barney, Stompé en Jelle Klaassen ook op de voet gevolgd. Op al die populariteit van de sport springt Oxygen in met PDC World Championship Darts 2009 op de Wii en Nintendo DS. Deze week maak je bij FOK!games en FOK!sport kans op één van de drie exemplaren van de game voor de Wii.

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel. Op FOK!sport staan momenteel twee specials, één over Phil Taylor en één over Raymond van Barneveld. Lees deze specials goed door en geef in een e-mail naar games[AT]fok.nl antwoord op de volgende twee vragen:

1. In welk jaar gooide Taylor voor het eerst een nine-darter die live op de Britse TV werd uitgezonden?
2. Op welk toernooi was Barney de eerste om een nine-darter te gooien?

Onder iedereen die beide vragen goed weet te beantwoorden verloten we de drie exemplaren van de game. Meedoen kan tot vrijdag 31 juli om 23.59u. Inzendingen van na die tijd zullen niet meer worden meegenomen in de loting.