Uitslag Gandzasar Kapan - NAC Breda

JJdJ1984
Om iets voor half zes Nederlandse tijd stond de return tussen Gandzasar Kapan en NAC Breda op het programma. De mannen van Robert Maaskant hadden net zoals in de heenwedstrijd geen enkele moeite met de ArmeniŽrs.

Na een klein kwartier maakten de ArmeniŽrs een fout met verdedigen en Matthew Amoah wist hiervan samen met Anthony Lurling te profiteren en de ploeg op voorsprong te zetten. Een minuut later kreeg Ellery Cairo de kans op het tweede Bredase doelpunt maar hij wist de bal niet in het net te doen belanden. Na een half uur voetballen was het opnieuw paniek in de verdediging van de ArmeniŽrs. Edwin de Graaf wist hiervan te profiteren en wist het tweede doelpunt binnen te schieten.

Na de rust kwamen de ArmeniŽrs wat meer in het spel en kregen ze zelf een aantal kansen maar een aantal maal wist doelman Jelle ten Rouwelaar deze kansen te keren. De ploeg van Maaskant zelf speelde in de tweede helft een versnelling lager en dat was duidelijk te zien. Het elftal kreeg minder kansen werd slordiger en kreeg daardoor misschien ook wel wat vaker een tik van de tegenstander. Door een paar domme overtredingen werden er door de Brabanders nog wat gele kaarten gepakt die niet nodig waren geweest.

Later vanavond zal bekend worden of NAC voor de volgende ronde moet afreizen naar San Marino of Polen. De tegenstander is namelijk afkomstig uit het duel tussen Juvenes Dogana en Polonia Warszawa. Vermoedelijk zal de reis naar Polen gaan aangezien Polonia momenteel met 2-0 voorstaat en de eerste wedstrijd al met 1-0 wist te winnen.

Karakteristieken

Gandzasar Kapan - NAC Breda 0-2
14' Lurling 0-1
34' De Graaf 0-2

Stadion: Vazgem Sargsyan Stadion
Toeschouwers: 220
Scheidsrechter: Evans (Wal)
Gele kaart: Khachtryan, Khanisvili, Sakhokia (Gandzasar Kapan) Kwakman, Reuser (NAC Breda)
Rode kaart:90'+2' Khachatryan (2x geel)

Opstellingen:
Gandzasar Kapan:Bubuteishvili, Khachtryan, Simonyan (56/ Hayrapetyan), K. Zakaryan, V. Aleksanyanm, Marshavela (62/ Sakhokia), Tatintsyan, Antonyan, Khanishvili, Davtian, Avetisyan (73/ Avagyan)

NAC Breda: Ten Rouwelaar, Fehťr, Loran, Zwaanswijk, Snoyl (61/ Gorter), De Graaf (72/ Reuser), Gilissen (54/ Kwakman), Schilder, Cairo, Lurling, Amoah