Arnautovic: "Het gaat de goede kant op"

Sjors (Sj0rSz)
FC Twente en Internazionale doen er alles aan om een oplossing te bedenken om Marko Arnautovic op korte termijn in Italië te kunnen laten spelen.

De aanvaller heeft last van een stressfactuur in zijn rechtervoet. "Het gaat de goede kant op", zegt Arnautovic tegenover Voetbal International. "Ik ben hier zo'n zes uur per dag aan het revalideren. In de ochtend heb ik fysiotherapie, daarna allerlei oefeningen en 's middags zwem ik nog wat."

Arnautovic denkt snel speler van Internazionale te zijn. "Ik heb voor een revalidatie in Italië gekozen, omdat Inters artsen mij hebben verzekerd dat ze me optimaal kunnen genezen."

"Gelukkig heeft ook FC Twente ingezien dat het voor iedereen het beste is dat ik in Milaan word behandeld. Ik vertrouw de doktoren hier volkomen. Ik twijfel er niet aan dat ik binnenkort Inter-speler word."

Arnautovic heeft al een persoonlijk akkoord met Inter. Hij zal voor vijf seizoenen tekenen bij de Italiaanse landskampioen. Ook de clubs zijn akkoord over een transfersom van tien miljoen euro.