Grote update voor Brawn GP

Peterselieman
Het Formule 1-team Brawn GP neemt een grote aerodynamische update mee naar Hongarije. Hiermee moet het team de stap voorwaarts zetten die het nodig heeft om de strijd met Red Bull Racing aan te kunnen.

"We hebben een grote aërodynamische upgrade klaar voor Hongarije, die voor meer neerwaartse druk en een betere balans in de auto moet zorgen", zei teambaas Ross Brawn. De afgelopen races verliepen voor Brawn niet zo als gewild, terwijl Red Bull de volle winst pakte. "Het team heeft veel obstakels moeten overwinnen om hier te komen. Ik ben vol vertrouwen dat we onze leidende posities in het constructeurs- en rijderskampioenschap kunnen behouden."

"De laatste twee races waren wel erg frustrerend voor het team. We hebben niet het maximale uit onze auto weten te halen, terwijl onze tegenstanders juist een stap voorwaarts hebben gezet. We zijn echter vol vertrouwen dat de prestaties van de BGP 001-auto uit het eerste deel van het seizoen niet zomaar zijn verdwenen en dat de problemen van de laastste tijd te maken hadden met de specifieke omstandigheden op Silverstone en de Nürburgring."