Sardar en Heije naar Rijnsburgse Boys

Michel (methodmich)
Rijnsburgse Boys, de kampioen van de zaterdagamateurs, heeft zich voor komend seizoen versterkt met twee spelers uit het betaald voetbal. Resham Sardar komt van FC Dordrecht, terwijl Pascal Heije van RBC Roosendaal komt.

Heije maakte ooit deel uit van de Gouden A1 van Ajax, die ongeslagen kampioen werd. Echt doorbreken deed de 29-jarige Amsterdammer, die zowel achterin als op het middenveld kan spelen, nooit. Wel kwam hij als prof tot 138 competitiewedstrijden namens Ajax, RBC Roosendaal, NEC, Go Ahead Eagles en wederom RBC. Voor die club speelde Heije, die nog nooit scoorde, vorig jaar dertien wedstrijden.

De 23-jarige Sardar, die zowel achter de spits als op de flanken kan spelen, speelde de afgelopen twee seizoenen voor FC Dordrecht. De bij Feyenoord opgeleide Sardar kwam tot 41 duels in de Jupiler League, waarin hij zeven keer scoorde. De in Den Haag geboren speler miste een groot deel van het seizoen door de nasleep van een hersenschudding.

Beide spelers hebben met Rijnsburgse Boys afgesproken dat ze de stap naar een profclub mogen zetten, indien de kans daartoe zich nog voordoet.