Dissels: "Veel concurrentie aan de zijkant"

donroyco
Sparta Rotterdam-speler Charles Dissels hoopt dat hij zich na een teleurstellend seizoen kan revancheren. Momenteel wordt hem echter niet veel speeltijd gegund en is hij niet geheel fit.

De concurrentie is moordend en gezien het feit dat hij nog niet in blakende vorm steekt, wordt het lastig voor Dissels om zich in de kijker te spelen bij de nieuwe trainer Frans Adelaar. "Dat het moeilijk wordt, is duidelijk", weet Dissels.

Het wil nog niet vlotten. "Ik heb dingen in mijn hoofd, maar het feit dat ik er een paar maanden uit ben geweest, speelt mij deze voorbereiding toch wel parten. Het loopt nog niet. Ik ben fit genoeg, maar als je mij vraagt of ik in vorm ben, moet ik helaas nog nee antwoorden", gaat de buitenspeler verder in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Wellicht ligt dat aan het feit dat hij de kant niet krijgt zich te onderscheiden. "Het aantal minuten valt behoorlijk tegen. Ik had gehoopt op meer speeltijd, maar de trainer neemt de beslissingen. Ik moet me focussen op een plek aan de zijkant en daar is veel concurrentie."