Geen terugkeer Wapenaar bij Utrecht

donroyco
Harald Wapenaar zal niet terugkeren naar FC Utrecht, de club waar hij tot grote hoogte steeg. De doelman zit momenteel zonder club, maar kan zeker niet terecht bij de Domstedelingen.

Foeke Booy spreekt de berichtgeving tegen dat de 39-jarige doelman in beeld is. "Dat is een gerucht en moet je niet geloven", aldus Booy in het Stadsblad Utrecht. "We willen wel een tweede keeper achter Michel Vorm, maar Wapenaar is niet in beeld. Als we die ervaren doelman vinden, dan verhuren we André Krul."

Naast de kwestie rondom de doelmannen deed ook het gerucht dat sc Heerenveen en FC Groningen Gregoor van Dijk wel zien zitten de ronde. Booy verklaarde dat geen van beide clubs zich heeft gemeld voor de middenvelder.

Tot slot besprak voorzitter Jan Willem van Dop de situatie-Kevin Strootman. De werkgever van de jongeling vindt dat Utrecht voor onrust zorgt. "We hebben één keer naar de transfersom van Strootman gevraagd, dat vonden we te hoog en daarna hebben we ons nergens meer mee bemoeid", ging Van Dop de strijd aan.