Ooijer: "Schifting komt eraan"

donroyco
Routinier André Ooijer werd door PSV onlangs transfervrij teruggehaald naar Eindhoven. De centrumverdediger zal aankomend seizoen waarschijnlijk een belangrijke rol vervullen bij de Eindhovenaren en sprak tegenover PSV TV over de voorbereiding op komend seizoen.

De Brabanders werkten zaterdag een oefenwedstrijd af tegen Bröndby IF uit Denemarken (1-2 winst). Ooijer klonk tevreden. "Dit zijn betere wedstrijden om te spelen dan tegen de amateurs, maar ook die horen erbij. Dit is een goede afsluiting, het eerste gedeelte van de voorbereiding zit er nu op denk ik."

Ooijer merkte op dat het elftal bijna staat: "Als je kijkt hoe we de eerste helft speelden, dan stond de organisatie redelijk goed en de bal ging redelijk rond. Dus wat dat betreft begint het een beetje vorm te krijgen."

"Je merkt wel dat de schifting nu een beetje gaat komen natuurlijk. Jonge jongens reizen nu bijvoorbeeld niet meer mee en volgende week gaan we op trainingskamp en dan wordt het nog een weekje bikkelen", aldus de geboren Amsterdammer.