City hoeft Eto'o niet meer

Ermin (TheClown1)
Manchester City zal geen pogingen meer gaan ondernemen om spits Samuel Eto'o aan te trekken. De Engelsen waagden onlangs een poging de Kameroener van FC Barcelona binnen te halen met een bod van 25 miljoen euro plus een astronomisch jaarsalaris.

The Citizens willen niet langer wachten op Eto'o en hebben besloten van de doelpuntenmaker af te zien. "Factoren in de omgeving van Eto'o duiden erop dat het niet tot een akkoord gaat komen. Wij gaan nu andere wegen bewandelen om de gewenste versterkingen binnen te halen," verklaart algemeen directeur Garry Cook op de website van City.

Eto'o heeft bij Barcelona een contract tot medio 2010 en kreeg onlangs een nieuw voorstel voorgelegd door de club. Ook Manchester United en AC Milan zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de spits, die in de Champions League-finale van het voorbije seizoen de openingstreffer maakte.

Het puissant rijke Manchester City legde tot nu toe Gareth Barry en Roque Santa Cruz vast en zou graag nog meer grote spelers willen aantrekken om de strijd te kunnen aangaan met de top-vier van de Premier League.