Huntelaar wordt vertrek aangeraden

Ermin (TheClown1)
Het bestuur van Real Madrid heeft Klaas-Jan Huntelaar uitdrukkelijk aangegeven om het aanbod van VfB Stuttgart te accepteren. Jorge Valdano, technisch directeur van de club, liet nogmaals de spits weten dat hij niet op een basisplaats moet rekenen.

Trainer Manuel Pellegrini heeft zelf nog niks over zijn strategie bekend gemaakt maar het lijkt erop dat Real Madrid in een 4-4-2 systeem wil gaan spelen. Door de verschillende aankopen van de club zal Huntelaar niet veel speelminuten krijgen van de trainer.

Miguel Pardeza, directeur sportzaken van de Koninklijke, liet weten dat de clubs het eens zijn geworden over een transferbedrag van twintig miljoen euro. Er wordt nu van de Oranje-international verwacht dat hij de onderhandelingen met de Duitse club ingaat en snel een beslissing neemt.

Verder liet de directeur sportzaken weten dat er ook serieuze belangstelling is voor alle andere Nederlandse spelers. Behalve Huntelaar mogen ook Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Ruud van Nistelrooij en Royston Drenthe weg.