Force India heeft conflict over motorhome

Peterselieman
Het Formule 1-team Force India kende een bewogen vrijdag in Duitsland. Op de baan waren er gemengde prestaties, maar ook buiten het circuit gebeurde er genoeg. Zo kwam de politie langs wegens een betalingsachterstand van het Indiase team.

Het team van Vijay Mallya is niet tevreden over de kwaliteit van het motorhome en weigert dit nog langer af te betalen. "Force India kreeg vandaag een bezoek van afgevaardigden en personeel in uniform. Deze eisten dat het motorhome werd leeggehaald omdat ze het bezit van het team wilden claimen. De onenigheid met de andere partij is al sinds vorig jaar bezig en gaat over de kwaliteit en het functioneren van het motorhome. De andere partij heeft zonder waarschuwing vooraf de Duitse justitie benaderd."

"Force India zal de problemen gedurende het weekend oplossen, maar als dat niet op een vriendelijke manier kan gebeuren, dan zal Force India de strijd voor de Duitse rechter aangaan om de onjuiste verklaringen te weerleggen." Die andere partij is Futurecom van voormalig teambaas Kolin Kolles.