Zenden weigert aanbieding Twente

Denny (nyny83)
Boudewijn Zenden heeft een aanbieding van FC Twente naast zich neergelegd. Trainer Steve McClaren wilde de transfervrije linkspoot naar Enschede halen, maar Zenden (32) vindt dat het nu niet het juiste moment is om terug te keren naar Nederland.

McClaren en Zenden kwamen elkaar enkele jaren geleden al eens tegen. "We kennen elkaar nog goed uit onze Middlesbrough-tijd," vertelt Zenden hierover tegen de Telegraaf. "En ik heb gezegd dat het een optie is om ooit terug te keren naar Nederland, maar wel op het juiste moment. Ik heb McClaren vriendelijk bedankt."

Zenden speelde het voorbije seizoen voor Olympique Marseille, maar zag daar zijn contract (nog) niet verlengd worden. Volgens de Limburger heeft hij momenteel meerdere opties. "Ik kan alsnog bijtekenen, maar ook Fulham, Genoa, Olympiakos en Panathinaikos willen me hebben," onthult de linkspoot. "Genoa en Fulham spelen Europa League, terwijl Panathinaikos, Olympiakos en Marseille in de Champions League uitkomen."

Bij Panathinaikos is de Nederlander Henk ten Cate trainer. Zenden: "Henk ten Cate wil me er graag bij hebben. Ik ga alle aanbiedingen op een rijtje zetten en neem snel een beslissing."