Vennegoor of Hesselink heeft geen haast

donroyco
Jan Vennegoor of Hesselink zal de tijd nemen in zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever. Bij Celtic werd zijn contract niet verlengd, waardoor de 30-jarige aanvaller transfervrij is.

"Jan is international en móet uiteraard ergens aan de slag gaan, maar gelukkig liggen de competities nog stil," aldus Tonny Vennegoor of Hesselink, vader en zaakwaarnemer van de spits, tegenover Voetbal International.

Het is nog maar de vraag of Lange Jan zijn rentree gaat maken in de Eredivisie. "Kijk, hij heeft jaren achtereen in de Champions League gespeeld, dus dat niveau blijft sowieso zeer aantrekkelijk voor hem," legt Vennegoor of Hesselink sr. uit.

"We hebben nog ruimschoots de tijd om te kijken wat er allemaal op ons afkomt. Geld is daarbij zeker niet de doorslaggevende factor. Jan moet een goed gevoel hebben bij een club. Hij wil lekker aan spelen toekomen en veel minuten pakken. Het is in deze fase van het seizoen vooral belangrijk de rust te bewaren en te ontdekken wat hij écht interessant vindt."