Donovan haalt uit naar 'teamgenoot' Beckham

donroyco
Landon Donovan heeft zich allerminst positief uitgelaten over David Beckham. De Engelsman werd sinds de winterstop gehuurd door AC Milan en keert een dezer dagen weer terug naar de Verenigde Staten.

Daar sluit Beckham zich weer aan bij zijn club Los Angeles Galaxy, de club van USA-spits Landon Donovan. In een interview die later deze maand wordt gepubliceerd, beschuldigd Donovan Beckham ervan niet loyaal te zijn geweest aan zijn club LA Galaxy.

"Ik verwachtte veel van zijn (Beckham, red.) komst, maar hij heeft het niet waargemaakt", aldus Donovan. "Als iemand jou veel meer geld geeft dan andere spelers, mag je op z'n minst verwachten dat iemand conform zijn salaris presteert. Hij moet beter zijn best doen."

Donovan geeft aan dat sinds het vertrek van Ruud Gullit bij de Amerikanen, de discipline uit het spel van Beckham is verdwenen. "Toen David voor het eerst in het team verscheen, leek hij me erg gemotiveerd. Daar is hij sinds het vertrek van Gullit blijkbaar vanaf gestapt", beëindigde de aanvoerder van Galaxy zijn betoog.