Van der Vegt technisch directeur van Willem II

Sjors (Sj0rSz)
Na een dienstverband van vier seizoenen maakt Henry van der Vegt, algemeen directeur van RKC Waalwijk, de overstap naar Willem II. Met de Tilburgers kwam hij een verbintenis overeen dat hem de komende twee seizoenen technisch directeur van Willem II maakt.

RKC Waalwijk betreurt het vertrek van haar algemeen directeur, maar wil hem deze mooie uitdaging niet ontnemen. In een eerder stadium sprak Van der Vegt al zijn voorkeur uit voor een job als technisch directeur. Na zeven seizoenen de combifunctie van algemeen- en technisch directeur bekleed te hebben, wordt hem nu de mogelijkheid geboden om bij een mooie club de functie van technisch directeur in te vullen, het vakgebied waarmee hij meer affiniteit heeft en ook graag in verder wil.

Het bestuur van RKC Waalwijk beraadt zich de komende tijd over de invulling van de vacant gekomen positie. Van der Vegt zal bij de Waalwijkers de lopende zaken afronden en alle nieuwe ontwikkelingen betreffende het technische beleid per direct overdragen aan de technische mensen binnen het bestuur en de technische staf. Zijn werkzaamheden zal hij voortzetten tot 1 augustus a.s.