Club Brugge: "Komst Simons niet waar"

Sjors (Sj0rSz)
Timmy Simons speelt komend seizoen gewoon bij PSV. Eerder vandaag publiceerde Het Belang van Limburg het bericht dat de middenvelder van de Eindhovenaren in gesprek met Club Brugge zou zijn.

Afgelopen maandag haalde PSV Orlando Engelaar binnen, waardoor Simons mogelijk overbodig zou worden. Hier blijkt echter niets van waar te zijn. "Dat bericht wekte nogal mijn verbazing," aldus de Belg tegenover VI. "Ik heb niet met Club Brugge gesproken en al helemaal niet met mensen van die krant. Het zou fijn zijn als bepaalde geruchten voortaan eerst worden geverifieerd. Of ik dit seizoen gewoon bij PSV speel? Ja, natuurlijk!"

Ook Club Brugge begreep niet waarom Het Belang van Limburg het bericht had geplaatst. "Volledig uit de lucht gegrepen," lichtte de sportief manager van de Belgische club, Luc Devroe, toe. "Wij hebben ooit gezegd dat wij graag een type Simons in onze ploeg zouden willen, maar om dan nu te concluderen dat wij dan ook meteen Simons zelf hierna toe halen, is nogal vreemd. Het is onhaalbaar bovendien. Club Brugge kan financieel niet wedijveren met een club als PSV."