'Rijkaard wil Boulahrouz naar Galatasaray halen'

Niels (DerMeister)
Galatasaray richt haar pijlen op Khalid Boulahrouz. Ook Stijn Schaars zou in de belangstelling staan. Volgens ELF Voetbal wil de club van hoofdcoach Frank Rijkaard ver gaan om de spelers naar Turkije te halen.

Zo zou Galatasaray naast een geldbedrag ook eigen spelers willen aanbieden. Toch denkt de club niet dat het gemakkelijk wordt om met name AZ-speler Schaars te contracteren. De middenvelder verlengde pas geleden zijn contract nog bij de regerend landskampioen tot en met 2012. Hij wilde op deze manier een signaal afgeven naar zijn ploeggenoten om AZ niet te verlaten.

In de komst van Boulahrouz heeft Galatasaray meer vertrouwen. Het afgelopen seizoen zat de Nederlander bij VFB Stuttgart meer op de bank dan dat hij speelde. Omdat hij in beeld wil blijven voor Oranje staat hij niet onwillig tegenover een vertrek.

Het is al niet de eerste keer dat Nederlandse spelers in verband worden gebracht met Cim Bom Bom. Volgens de Turkse krant Vatan staan ook Klaas-Jan Huntelaar en John Heitinga op het verlanglijstje van Galatasaray, daar eerder ook al Ryan Babel in verband werd gebracht met de club.