Pranjic betaalde deel transfersom zelf

Peterselieman
Danijel Pranjic heeft vandaag eindelijk zijn droomtransfer naar Bayern München gemaakt. De Kroaat is blij met de transfer naar de ploeg van Louis van Gaal, maar erkent dat er grote complicaties waren bij de afronding.

"Ik heb besloten om het verschil tussen vraag en aanbod zelf op te hoesten. Bayern wilde zeven miljoen euro voor me betalen en Heerenveen 7,7 miljoen euro voor mij ontvangen. Ik werd vandaag gebeld dat er nog altijd een probleem over de vraagprijs was tussen beide clubs. Toen heb ik besloten om het maar uit eigen zak te betalen," meldde Pranjic aan Voetbal International.

"Ik heb vier heel mooie jaren gehad bij SC Heerenveen. Ik ben ontzettend blij met de transfer naar Bayern, maar enorm teleurgesteld over hoe dit allemaal gegaan is," zei de international die zich op 1 juli moet melden bij zijn nieuwe werkgever.

Karl-Heinz Rumminige is in zijn nopjes met de komst van Pranjic naar zijn club. "Pranjic is een veelzijdige speler, die op diverse posities inzetbaar is. Op het wensenlijstje van onze nieuwe trainer Louis van Gaal stond hij ganz oben."