Van Nistelrooy: "Ik heb nog wat toe te voegen"

Jorn (existenz)
Ruud van Nistelrooy wil zijn kans grijpen bij Real Madrid. De spits gaat niet uit van een vertrek bij de Madrileense club. Van Nistelrooy herstelt momenteel van een knieblessure en ziet ondanks alle geruchten over een vertrek nog genoeg kansen bij de club.

De 64-voudig Oranje-international laat in een gesprek met NOS Langs de Lijn weten dat hij zich geen zorgen maakt. Ondanks het feit dat de nieuwe voorzitter Florentino Pérez onlangs alle Nederlandse spelers per fax aanbood bij Engelse clubs.

"Ik ben geblesseerd, dus ik weet niet wat ze aan mij zouden willen verdienen. Ik hou me vast aan mijn contract en wil fit worden bij Real Madrid en daar weer voor mijn kansen gaan."

"Ondanks die fax blijft dat onveranderd. Ik heb een sterke motivatie om te slagen bij Real. Ik heb nog wat toe te voegen aan deze club en daar ga ik voor."

Van Nistelrooy heeft bij Real nog een contract voor één seizoen. De Brabantse spits wil zijn contract graag uitdienen. Hij speelde in drie jaar tijd 67 competitiewedstrijden.