[SF] Muermans racet voor PSV

Peterselieman
De Nederlandse coureur Dominick Muermans zal dit jaar voor PSV Eindhoven in de Superleague Formula serie rijden, welke op 27 en 28 juni begint op Magny-Cours in Frankrijk. Dit zei commercieel Directeur van PSV Marcel van den Bunder vandaag in Zolder.

Muermans kent de Superleague Formule V12-wagen goed, hij was test coureur in 2008. Hij kijkt er erg naar uit om nu een grotere rol te spelen voor het team waar hij ook supporter van is. "Het is fantastisch in de Superleague Formula te rijden," zei hij. "Ik vind het heerlijk om in de PSV auto te rijden – het is echt een goede auto. En ik ben ook een PSV fan, dus het is dubbel speciaal!"

Met deze nieuwe coureur in de stal is PSV raceteam-manager Wim Coekelbergs erg enthousiast om het nieuwe seizoen te beginnen. "De auto is betrouwbaar, het team is super gemotiveerd en het doel is om sneller te zijn dan vorig jaar. Onze nieuwe coureur Dominique is erg ambitieus en wij ook. Ik denk dat dit een goed seizoen wordt voor PSV," voorspelde hij.

Om de tweede race op Zolder alvast langzaam aan op te starten kreeg de media een voorproefje van de actie die te wachten staat. De PSV and Glasgow Rangers auto´s lieten zien en horen wat er te verwachten valt. "Vorig jaar was er veel publiek, maar het regende heel erg. We hopen dat het weer dit keer meewerkt en dat het weer net zo’n spectaculaire race wordt," zei Robin Webb, Competitie directeur van de Superleague Formula.