Voorspel Wimbledon en win een sporttas

Sjors (Sj0rSz)
Maandag is het zo ver, dan gaat het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld van start: Wimbledon. Gedurende twee weken zullen 128 mannen en 128 vrouwen met elkaar de strijd aan gaan op het heilige gras.

Bij de mannen is de grote vraag of Nadal zijn titel kan verdedigen of dat Roger Federer de troon weer terug pakt. En wordt de damesfinale weer een zusjesaffaire van de dames Williams of kan Safina dan eindelijk haar eerste grandslamtitel winnen? Het wordt een spannende tijd en wij gaan die in samenwerking met SEGA nog spannender maken. We geven namelijk twee Virtua Tennis-sporttassen weg aan de mensen die de winnaar correct kunnen voorspellen.

Meedoen is heel simpel. Geef in een reactie onder dit bericht aan wie Wimbledon gaat of gaan winnen bij de mannen en/of vrouwen (twee keer meedoen is twee keer kans). Onder de goede inzendingen verloten we dan de sporttassen. Meedoen kan tot het toernooi officieel van start gaat op maandag 22 juni om 11.00 uur. Inzendingen die na die tijd gedaan worden, dingen niet meer mee naar de prijs.