Snoyl gewild transfervrij object

Niels (DerMeister)
Ferne Snoyl is een welkome versterking voor NAC Breda, zo meldt Omroep Brabant dinsdagavond. De middenvelder kan bij zijn club RKC Waalwijk bijtekenen, maar ook transfervrij vertrekken.

Volgens het medium hebben drie clubs uit de Eredivisie interesse in Snoyl, waarvan NAC er dus één is. RKC promoveerde onlangs na twee jaar in de Jupiler League geacteerd te hebben en daarom komen er financiële middelen vrij om aflopende contracten te verlengen.

De middenvelder is transfervrij en is derhalve voor geïnteresseerde clubs een interessante speler. "Het liefst speel ik natuurlijk op het hoogste niveau, maar dat zou ook met RKC kunnen volgend jaar", verklaarde Snoyl. "Hier speel ik lekker op de linkshalfpositie. Die plaats heeft ook mijn voorkeur boven die van linksback."

RKC riskeert dat naast de betreffende speler nog enkele spelers vrij de deur uitlopen. Frank van Mosselveld en Dustley Mulder hebben een aflopend contract, dat RKC graag wil verlengen. Luwamo Garcia mag van de Waalwijkers wél transfervrij vertrekken.