Krajicek: "Ik speel niet onder Bollegraf"

Peterselieman
Michaëlla Krajicek heeft aangegeven nooit meer voor het Nederlandse Fedcupteam uit te willen komen zolang Manon Bollegraf de bondscoach is. Dit zei kleine Kraai maandag in Rosmalen na haar gewonnen partij op het Ordina Open.

"Ik speel heel graag voor het Fedcupteam. Zeker met Arantxa Rus zie ik de komende jaren veel mogelijkheden. Maar ik ben er met Bollegraf niet uitgekomen," meldde Krajicek die Bollegraf uitspraken zag doen over haar mogelijke relatie met haar trainer Allistair McCaw.

Hiervoor heeft Bollegraf inmiddels haar excuses aangeboden. "Die heb ik rijkelijk laat ook gekregen en geaccepteerd. Maar ik heb opnieuw tegen haar gezegd dat ik haar uitspraken zeer onprofessioneel vond. Als coach moet ze juist haar speelsters in bescherming nemen en dat heeft ze niet gedaan. Ze zei me ook nog dat ze eigenlijk helemaal niet wist of het waar of onwaar was wat er over mij en mijn trainer werd geschreven. Dan moet je dergelijke dingen natuurlijk ook niet zeggen. Ik wil niet meer onder haar leiding spelen."