'United wil nieuwe aanvallers van Ronaldo-geld'

donroyco
Manchester United-manager Sir Alex Ferguson zal het geld dat de club zal incasseren voor de transfer van Cristiano Ronaldo naar Real Madrid volledig mogen besteden aan aanvallende versterkingen, zo meldt The Guardian.

Wigan Athletic-vleugelspeler Luis Antonio Valencia zou bovenaan het lijstje van Ferguson staan. De Ecuadoriaan, die ook met Real Madrid in verband werd gebracht, wordt al geruime tijd gelinkt aan The Mancunians en zou twintig miljoen euro moeten kosten.

Ook zou Ferguson spits Karim Benzema willen aantrekken. De jonge doelpuntenmaker staat momenteel onder contract bij Olympique Lyon. Tevens zou Franck Ribéry (Bayern München) in beeld zijn, maar de Fransman lijkt te kiezen voor de Primera División. Bovendien lijkt Bayern niet van plan de Franse smaakmaker van de hand te willen doen.

Over de Argentijn Carlos Tévez bestaat nog altijd geen duidelijkheid. De aanvaller en United zijn het nog steeds niet eens over een langere samenwerking. Tévez wordt intussen begeerd door Manchester City.