'Tottenham Hotspur wil Huntelaar inlijven'

RowanF1
Tottenham Hotspur zou graag spits Klaas Jan Huntelaar willen overnemen van Real Madrid, zo bericht het Franse L'Équipe vrijdag. Volgens het Franse medium zal Spurs-voorzitter Daniel Levy maandag afreizen naar Madrid om met bestuurders van De Koninklijke te praten over een transfer van Huntelaar.

Huntelaar verruilde het voorbije seizoen Ajax voor Real Madrid, maar lijkt in de Spaanse hoofdstad het slachtoffer te worden van de restyling die Real-voorzitter Florentino Perez momenteel aan het doorvoeren is. Zo zou Valencia-spits David Villa binnenkort de overstap naar Real maken, waardoor er voor de Nederlander geen plaats meer zou zijn bij de Madrilenen.

Tottenham zou vorig jaar zomer al aan Huntelaar hebben gedacht. De Londense club koos toen uiteindelijk voor het aantrekken van de Russische spits Roman Pavlyuchenko, wiens debuutseizoen voor de Spurs echter niet indrukwekkend was.

Huntelaar is niet de enige Nederlander die bij Real Madrid op de wip zit. Volgens de Spaanse media zou voorzitter Perez het liefst alle Nederlanders willen verkopen.