Real Madrid jaagt opnieuw op C. Ronaldo

RowanF1
De honger van Real Madrid naar topspelers lijkt maar niet gestild te kunnen worden. De Koninklijke wil na de Braziliaan Kaká Manchester United-sterspeler Cristiano Ronaldo naar de Spaanse hoofdstad halen. Real probeerde vorig jaar al de Portugees los te weken bij The Mancunians, maar de Engelsen hielden destijds de poot stijf.

Voor de nieuwe Real-voorzitter Florentino Perez is dit echter geen reden om niet nog een poging te ondernemen om Ronaldo aan te trekken. Perez wil graag op korte termijn gaan onderhandelen met United. "Ik heb nog niet met hen gepraat, maar dat ga ik de komende dagen doen," zei de preses dinsdagavond op de nationale radiozender in Spanje.

De krant Marca kwam woensdag met het bericht dat Perez van algemeen directeur van Manchester United David Gill zou hebben vernomen dat Ronaldo 96 miljoen euro moet kosten. Real ving vorig jaar nog bot bij United inzake de Portugese vleugelspeler. Volgens AS zou De Koninklijke toen 89 miljoen euro hebben geboden.

Ronaldo is niet de enige speler die Real Madrid voor de komende transferperiode op het oog heeft. Ook Valencia-spits David Villa zou dichtbij een transfer naar de Spaanse hoofdstad zijn.