Maicon boos op Internazionale

RowanF1
De Braziliaanse verdediger Maicon heeft het gehad met zijn werkgever Inter. De rechtsback mist bij de kampioen van Italië de waardering voor zijn prestaties en verwijt de club alleen maar bezig te zijn met sterspeler Zlatan Ibrahimovic.

"Ik ben geen fenomeen, maar ik ben wel een waardevolle speler," begint Maicon zijn verhaal in La Gazzetta dello Sport. "Drie jaar lang is Inter heel onverschillig geweest richting mij, alles draait hier om Ibrahimovic. Nieuwe contracten, speciale bonussen. Ik ben niet jaloers, hij is een fantastische speler. Maar ik ben moe van de manier waarop ik hier word behandeld."

Door zijn goede spel wist Maicon de aandacht te trekken van enkele grote clubs. De Braziliaan besloot de nerazzurri trouw te blijven, maar ziet hiervoor naar zijn mening geen waardering terug. "Toen Real Madrid zich voor mij meldde, heb ik aangegeven dat ik wilde blijven om met Inter de Champions League te winnen."

"Aan mij ligt het dus niet, maar ik heb daarna niets meer gehoord van de club. Ik heb mijn zaakwaarnemer gevraagd naar een oplossing. Ik hoop dat hij ervoor zorgt dat ik weer gelukkig word, bij Inter of een andere club."