[Upd] Kaká tekent bij Real Madrid

RowanF1
De transfer van Kaká naar Real Madrid lijkt bijna afgerond te zijn. De Braziliaanse voetbalbond bevestigt dat de sterspeler van AC Milan maandag een medische keuring heeft ondergaan.

"De technische staf heeft een verzoek van Kaká en de directie van Real Madrid ingewilligd en de speler vrij gegeven om een routineonderzoek te ondergaan in een ziekenhuis in Recife,"
luidt een officieel statement van de Braziliaanse voetbalbond.

Clubartsen van Real Madrid kwamen speciaal voor de medische keuring naar de kustplaats Recife, waar Kaká zich momenteel in het trainingskamp van de Goddelijke Kanaries bevindt.

Volgens de lokale berichtgeving is Kaká met succes door de medische keuring gekomen. Met de aankomende transfer is naar verluidt zo'n 65 miljoen euro gemoeid.

Update - 23:09
De Braziliaanse media heeft laten weten dat het verlossende antwoord van Kaká vanavond nog komt. De middenvelder heeft aangegeven vanavond om 21:00 uur (01:00 uur Nederlandse tijd) een interview af te leggen tegenover de Braziliaanse pers.

Update - 1:02
Kaká heeft getekend bij Real Madrid. Dit maakte de Braziliaan en zijn nieuwe club maandag avond bekend. Real Madrid moest ongeveer 65 miljoen euro betalen om de Braziliaan los te kunnen weken bij de club uit Milaan.

Florentino Pérez liet het volgende weten: "Kaká is vanaf vandaag een Real Madrid-speler, we hebben een akkoord bereikt met AC Milan. De middenvelder heeft met succes alle medische tests doorstaan. We hebben de succesvolle Braziliaan voor zes seizoenen laten tekenen bij onze club".