[IndyCar] Doornbos gematigd tevreden

Peterselieman
Robert Doornbos eindigde in de IndyCar-race op de Texas Motor Speedway als elfde. De Nederlandse Newman/Haas/Lanigan-coureur was na afloop gematigd tevreden over zijn eerste nachtrace.

"Het is leuk om hier in Texas geracet te hebben. Het is lastig voor mij, want we hadden verwacht om een goed seizoen te draaien. Het is een heel andere discipline en ik probeer zo veel mogelijk te leren. Ik ben niet gewend om negende, tiende of elfde te finishen, maar zo is de realiteit wel. We moeten hard werken en zo proberen het gat te dichten."

"Ik ben blij dat ik de race gefinisht ben voor Newman/Haas/Lanigan en de jongens die aan mijn auto werken, omdat zij ook weten dat ik snel meer ervaring nodig heb. Ik vond het leuk in de nacht te rijden en het publiek is fantastisch. Het is jammer dat de laatste stind mijn race wat verpest heeft, omdat langzamere deelnemers niet aan de kant wilden gaan. Maar ik ben blij en ik focus me op de volgende race in Iowa," zei Doornbos die zijn teamgenoot Graham Rahal niet aan de finish zag komen.