De Wolf trainer WKE

Michel (methodmich)
De trainersloopbaan van John de Wolf krijgt weer een nieuwe wending. Het voormalig boegbeeld van Feyenoord gaat namelijk aan de slag bij zondaghoofdklasser WKE.

Vanmorgen werd De Wolf gepresenteerd bij de club van het woonwagenkamp in Emmen. Hij volgt de naar zaterdaghoofdklasser Spakenburg vertrekkende André Paus op. De Wolf tekende een contract voor een jaar bij de club die komend weekend Nederlands zondagkampioen kan worden.

De Wolf legde zelf contact met WKE: "Ik ben een voetbaldier. Ik lees alles over voetbal. Toen ik hoorde dat Paus de club ging verlaten, heb ik direct de club gebeld om te melden dat ik belangstelling had om trainer te worden."

Na een goed gesprek met de voorzitter was de zaak snel beklonken. De Wolf, die eerder trainer was bij Halsteren, Zwart-Wit '28, SVVSMC, Haaglandia, FC Türkiyemspor en Voorschoten '97 moet komend seizoen aan twee opdrachten voldoen: eindigen bij de eerste vier van de hoofdklasse C van de zondagamateurs en een ticket voor de KNVB-beker in de wacht slepen. Zelf mikt De Wolf overigens op titelprolongatie.