[Upd] 'Kaká toch naar Real Madrid'

Stefan (sportfreak)
Kaká heeft nogmaals gezegd bij AC Milan te willen blijven. De middenvelder wordt begeerd door Real Madrid, waar de nieuwe voorzitter Florentino Perez zich persoonlijk inzet voor de komst van de Braziliaan.

"Ik zeg het nog één keer, en dit is echt de laatste keer: ik wil Milan niet verlaten. Ik geef mijn woord aan de miljoenen tifosi van Milan. Laat me nu verder met rust, alstublieft," aldus Kaká in de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport.

Update 21:27:
De woorden van Kaká lijken weinig waarde te hebben gehad. De transfer naar Real Madrid lijkt op een haar na rond te zijn. De koninklijke zou 64,5 miljoen euro betalen voor de middenvelder, dit meldt Cadena Ser. Maandagavond zouden Real-voorzitter Florentino Pérez en Milans vice-preses Adriano Galliani tot een akkoord zijn gekomen.

De transfer is zeer snel rond gekomen. Het is inmiddels zeker dat Kaká's vader én zaakwaarnemer Bruno Leite maandagmiddag in het Bernabéu stadion was, maar naar eigen zeggen om een andere reden: "Ik ben uitgenodigd voor een diner door mijn vriend Florentino, omdat hij is gekozen tot voorzitter van Real," aldus Leite tegenover La Gazzetta dello Sport.

AS had echter een bevestiging van Diego Kotscho, de woordvoerder van Kaká. "Kaká wil niets zeggen zolang er geen akkoord is tussen Real en Milan. Dit is een verhaal zonder einde. Als er een overeenkomst is, dan zal hij beslissen wat hij doet. De aanbieding van Madrid is geweldig, maar minder dan wat Manchester City te bieden had. Het zal moeilijk worden", zou Kotscho hebben gezegd tegen AS.