PSV gaat doelman Ramos weer verhuren

Wouter Kursten (Magneet)
Cassio Ramos wil in de voorbereiding op komend seizoen graag de concurrentiestrijd aangaan met Andreas Isaksson om de plaats onder de lat bij PSV. Fred Rutten, de nieuwe trainer in Eindhoven, heeft echter andere plannen met de Braziliaanse doelman en wil Ramos verhuren, zo meldt De Telegraaf.

In de ogen van Rutten is Isaksson de absolute nummer één bij PSV. De ervaren tweede doelman Bas Roorda heeft een nieuw contract getekend, terwijl de talentvolle Jeroen Zoet een basisplaats krijgt bij Jong PSV. Om deze redenen zouden de Eindhovenaren de 21-jarige Ramos tijdelijk ergens anders willen stallen.

Ramos speelde de tweede helft van het voorbije seizoen op huurbasis voor Sparta Rotterdam en de Kasteelclub is ook nu weer één van de gegadigden om de jonge Braziliaan tijdelijk binnen te halen. PSV bood Ramos reeds aan in Rotterdam en deed hetzelfde bij onder andere ADO Den Haag en VVV-Venlo. ADO en VVV hebben in hun keepersjacht ook al het oog laten vallen op respectievelijk Erwin Mulder (Feyenoord) en Dennis Gentenaar (Ajax).

Bij PSV is men van mening dat Ramos wel degelijk toekomst heeft bij de club. Momenteel achten de Eindhovenaren hem echter nog niet ervaren genoeg voor een basisplaats in de hoofdmacht.