Gourcuff tekent bij Bordeaux

donroyco
Bordeaux heeft Yoann Gourcuff voor vier jaar vastgelegd. Daarmee komt een einde aan de geruchtenstroom over de toekomst van de aanvallende middenvelder.

Bordeaux neemt Gourcuff over van AC Milan, dat hem het afgelopen seizoen al verhuurde aan de lijstaanvoerder van de Ligue 1. De middenvelder tekent een contract voor vier seizoenen.

Jean-Louis Triaud, president van Bordeaux, heeft alvast een reactie gegeven op het behouden van de animator. "Vanavond ben ik de meest blije president van allemaal. Ik ben blij met de manier waarop de onderhandelingen zijn verlopen en zijn nog blijer dat wij een speler met zoveel talent kunnen kopen."

Gourcuff zelf stond de website van zijn nieuwe club glunderend te woord. "Ik ben blij dat ik mijn avontuur hier kan voortzetten. De beslissing om hier te blijven is gedurende het seizoen ontstaan. Ik wil AC Milan bedanken voor de tijd die ik er heb gehad, want ik heb veel geleerd", aldus Gourcuff, die benadrukt dat het geen financiële kwestie was om in Frankrijk te blijven.

AC Milan wenst de speler in een korte verklaring veel succes in het vervolg van zijn carrière.