Mulder mogelijk toch nieuwe doelman Feyenoord

donroyco
Erwin Mulder lijkt toch de nieuwe keeper van Feyenoord te worden, zo werd maandag gemeld in het programma Voetbal International. De Rotterdammers wilden de doelman eerst bij een andere Eredivisieclub ervaring laten opdoen, maar trainer Mario Been lijkt nu toch voor Mulder te kiezen.

Been is overtuigd van het talent van Mulder, maar denkt dat het qua druk en ervaring nog niet verstandig is om de 20-jarige goalie eerste keeper van Feyenoord te laten worden. Jerzy Dudek en Dennis Gentenaar werden genoemd als mogelijke aankopen, maar door de penibele financiële situatie van de Rotterdammers lijkt een komst van één van deze ervaren doelmannen onwaarschijnlijk. Mulder zou met routinier Rob van Dijk moeten gaan strijden om de plaats onder de lat bij de Stadionclub.

Daarnaast krijgt aanvaller Jon Dahl Tomasson de komende weken de gelegenheid te herstellen van zijn zware seizoen bij Feyenoord. Bondscoach van Denemarken Morten Olsen heeft Tomasson niet opgeroepen voor de WK-kwalificatieduels in juni. "Ik verwacht niet dat hij op tijd fit is en dat is heel storend."

"Jon is altijd een belangrijke speler voor ons geweest. Hij heeft een zeer moeilijk jaar achter de rug met veel blessures. Hij is eigenlijk steeds te vroeg weer begonnen. Jon is een echte teamspeler en Feyenoord had hem nodig in enkele belangrijke wedstrijden. Daarom is hij nu overbelast," vertelde Olsen aan TV2 in Denemarken.