Nieuwe rel bij FC Zwolle

donroyco
Na de rel met FC Zwolle-trainer Jan Everse, is de club wederom negatief in het nieuws gekomen. Arjan Jansen, interimvoorzitter van de club, zou bij een amateurwedstrijd in het Gelderse Oldebroek een scheidsrechter hebben geslagen. De scheidsrechter heeft aangifte gedaan tegen Jansen.

Naar verluidt is dit niet de eerste keer dat Jansen klappen uitdeelt. Een pupillenleider zei maandag bij de regionale televisie dat hij drie jaar geleden op het veld van SVI Zwolle ook al was geslagen door Arjan Jansen. Hij wilde toen aangifte doen, maar het bestuur van SVI wist dit tegen te houden.

De voorzitter van de Raad van Toezicht, Adriaan de Visser, zegt eerst de bestuursvergadering af te wachten voordat hij conclusies gaat trekken. "Dan nemen we binnen enkele dagen een besluit of we doorgaan met Jansen of niet. De politie is het procesverbaal aan het uitwerken. Valt alles negatief voor Jansen uit dan moeten we op zoek naar een nieuwe voorzitter. We willen echter niet, zoals met Everse, te snel een beslissing nemen."