[NBA] Uitslag Magic - Cavs

Ermin (TheClown1)
De spelers van Orlando Magic blijven verrassen. Gisteravond werden de Cleveland Cavaliers met 99-89 opzij gezet in de Amway Arena, wat plaats bood aan meer dan 17.000 toeschouwers.

Dwight Howard kreeg in de wedstrijd zes fouten maar de center zorgde er wel voor dat hij ook 24 punten scoorde en negen rebounds pakte voordat hij op de bank mocht plaatsnemen. Hij werd met luid gejuich ontvangen door de fans. Verder scoorde Rafer Alston achttien punten terwijl Rashard Lewis er vijftien in legde. Hedu Turkoglu was goed voor dertien punten en tien rebounds.

Bij de Cavs probeerde LeBron James zijn ploeg in de wedstrijd te houden maar basketbal blijft een teamsport. Experts als Charles Barkley en Jeff van Gundy blijven kritiek leveren op de koning van de NBA. Hij zou teveel om zijn eigen statistieken geven en niet om het team. Hij scoorde overigens wel 41 punten in de wedstrijd. Verder was hij goed voor negen assists. Maurice Williams voegde daar vijftien punten aan toe maar de Cavs liepen een pijnlijk verlies op wat de stand op 2-1 brengt in het voordeel van de Magic. De volgende wedstrijd is dinsdagavond in Orlando.