Robben: "Volgend seizoen willen we alle prijzen"

Peterselieman
Arjen Robben heeft de Real Madrid-supporters ervan verzekerd dat Los Blancos volgend seizoen er alles aan zullen doen om voor elke prijs mee te vechten. Dit seizoen werd Real Madrid op alle fronten overschaduwd door Barcelona.

Arjen Robben toont respect voor de goede prestaties van aartsrivaal Barcelona, maar is zich ervan bewust dat Real Madrid zich volgend seizoen zal moeten revancheren.

"Ze hebben een indrukwekkend seizoen gespeeld. Het is soms moeilijk te accepteren, maar we zullen moeten toegeven dat ze een geweldig seizoen achter de rug hebben en dat ze op het moment beter zijn dan wij," zo bekende de Oranje-international.

"We zullen moeten volgend jaar bewijzen dat we net zo goed zijn. Ons belangrijkste doel is om beter te presteren in de Champions League."

De oud-PSV'er wil ook in zichzelf blijven investeren. "Ik heb dit seizoen minder blessures gehad dan vorig seizoen. Ik heb slechts twee of drie blessures gehad, die niet lang duurden. Ik vind ook dat ik beter heb gespeeld dan vorig seizoen. Ik denk nu al aan het volgende seizoen. Ik heb er een goed gevoel bij en ik hoop dat alles goed zal gaan. Ik wil veel meer voor deze club betekenen."