[NBA] Uitslag Lakers - Nuggets

Ermin (TheClown1)
De Denver Nuggets hebben de tweede wedstrijd in de finale van het westen gewonnen met 103-106 van de Los Angeles Lakers. Hiermee is de stand gelijk getrokken. De volgende wedstrijd is zaterdagavond in de Pepsi Center in Denver.

Twee spelers bij de Nuggets waren niet te houden. Carmelo Anthony en Chauncey Billups waren zowel offensief als defensied zeer sterk. Anthony eindigde met 34 punten en negen rebounds terwijl Billups 27 scoorde. Verder scoorde Linas Kleiza ook nog eens zestien punten. De power forward uit Lithouwen kreeg weinig speeltijd tot nu toe in de play-offs maar gisteravond liet hij zich van zijn betere kant zien. Kenyon Martin scoorde eveneens zestien punten.

Bij de Lakers was het Kobe Bryant die zijn team in de wedstrijd hield door 32 punten. De Spaanse center Pau Gasol scoorde zeventien punten en pakte evenveel rebounds. Trevor Ariza scoorde twintig punten. Derek Fisher en Andrew Bynum speelden beide een teleurstellende wedtrijd. Fisher scoorde slechts drie punten terwijl Bynum er negen maakte. Desondanks blijft Phil Jackson, de coach van de Lakers, geloven in het bereiken van de finale. Uit de geschiedenis blijkt dat Jackson nooit een play-offs reeks verloor die hij winnend begon. Aangezien de Lakers de eerste wedstrijd wonnen blijft de trainer houvast houden aan de geschiedenis.