Guti hoopt op komst van Messi, Kaka en Ronaldo

Wouter Kursten (Magneet)
José Maria Gutiérrez Hernández, beter bekend als Guti, wil alleen samenwerken met de állerbesten. De Spanjaard hoopt dat de grootste namen komende zomer naar Madrid komen, ook al raakt hij dan zelf zijn basisplek kwijt.

Sinds de komst van Lassana Diarra in de winterstop speelde Guti niet meer zoveel wedstrijden als voorheen. De komst van sterspelers als Messi en Kaka zou wat dat betreft slecht nieuws zijn voor de 32-jarige middenvelder.

Guti kan echter niet wachten totdat de grote namen naar de Spaanse hoofdstad komen. "Ik hoop dat Kaka, Cristiano Ronaldo en Messi hier naartoe zullen gaan. Bij Real Madrid horen nou eenmaal de beste spelers thuis," vertelt de middenvelder tegenover Cuatro.

Of Real Madrid de komende zomer sterspelers gaat aantrekken, is afhankelijk van de presidentsverkiezingen in juni. Florentino Perez is de voornaamste kandidaat. Perez haalde in zijn vorige periode als president grootheden als Zinedine Zidane, Ronaldo en David Beckham binnen.

Guti: "We weten allemaal wat hij een aantal jaren terug voor de club heeft betekend. We verwachten dat hij iets heel moois kan neerzetten, met grote spelers die veel prijzen kunnen winnen."