Cruz mogelijk toch langer bij Inter

Olga (Nuongirl)
Eigenlijk ging bijna iedereen er al vanuit dat Julio Ricardo Cruz na dit seizoen zou vertrekken bij Inter. De 34-jarige Argentijn heeft een aflopend contract bij de nerazzurri en kon het nog niet eens worden met Inter over een nieuwe verbintenis.

Cruz houdt de optie-Inter echter nog altijd open. Nu de club uit Milaan kampioen van Italië is geworden, is de Argentijn bereid met zijn werkgever te gaan onderhandelen. "Ik heb altijd gezegd dat er iets speciaals is tussen mij en deze club", aldus Cruz op het digitale thuis van zijn broodheer. "Het was nog niet het juiste moment om over mijn toekomst te praten. Nu ben ik daar wel aan toe. We moeten het nog zien, maar ik denk niet dat er problemen zullen zijn."

De ex-aanvaller van onder meer Feyenoord en Bologna startte dit seizoen slechts zes keer in de basis bij Inter, waardoor een nieuw contract niet waarschijnlijk leek. "Een speler moet begrijpen dat elke coach zijn eigen keuzes maakt. Elke keer dat er een beroep op mij werd gedaan, heb ik alles gegeven", luiden de woorden van Cruz hierover.