McClaren: "Ik blijf bij FC Twente"

Jan Willem (WEST)
FC Twente-coach Steve McClaren blijft ook volgend seizoen nog trainer van de Tukkers. De voormalig bondscoach van Engeland liet dat na de verloren bekerfinale tegen SC Heerenveen weten.

McClaren noemt het verhaal dat hij in verband wordt gebracht met Ajax pure speculatie. "Net zo als het verhaal dat mijn assistent Erik ten Hag naar PSV vertrekt. Het is de bedoeling dat we allemaal bij elkaar blijven en gaan proberen het volgend seizoen nóg beter te presteren."

De Brit sprak zijn hoop uit, dat zijn spelersgroep volgend seizoen intact blijft. "Maar ik weet dat wij voetballers met heel veel potentie hebben. Niet voor niets zaten er ook vandaag veel Europese topclub op de tribune. We zullen zien hoe het zich ontwikkelt," aldus McClaren.

Steve McClaren is tevreden over het afgelopen seizoen. De Brit kwam dit seizoen naar Enschede na zware jaren als bondscoach van Engeland te hebben gewerkt. "Ik heb een prachtig seizoen gehad. We hebben geleerd, we hebben gepresteerd, we hebben dingen bereikt. We hebben gezamenlijk laten zien wat we kunnen. En met ’we’ bedoel ik ook onze fans. Die zijn uniek in de wereld."