Ancelotti nog altijd onzeker over toekomst

Olga (Nuongirl)
AC Milan-trainer Carlo Ancelotti heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen werkzaam is. Deze jaargang werd opnieuw de Italiaanse titel misgelopen en Ancelotti moet serieus gaan nadenken over zijn toekomst in Milan.

Ancelotti kreeg in de zomer van 2008 alle ruimte om aankopen te doen. Dit leidde echter niet tot betere resultaten. Chelsea zou al in de rij staan om de Italiaanse oefenmeester aan te trekken. Ancelotti weet nog niet hoe hij met de nieuwe tegenslagen om moet gaan.

"Ik kan niets zinnigs zeggen over mijn toekomst. Er zal in ieder geval niets veranderen aan mijn situatie bij Milan door de nederlaag tegen Udinese. Volgend weekend zal ik mijn beslissing bekend maken", aldus Ancelotti tegen BBC Sports.

Als het aan Milan-preses Silvio Berlusconi ligt mag Ancelotti direct zijn biezen pakken. "Als we dit jaar geen kampioen worden, is dat alleen maar de schuld van Ancelotti", citeerde La Republica Berlusconi. Nu Milan geen kampioen is geworden lijkt een ontslag dichtbij.

Frank Rijkaard zou de plaats van Ancelotti over moeten gaan nemen. Milan ondervindt wel concurrentie van Chelsea, die de Nederlandse trainer ook in willen lijven.