Jans niet te spreken over Lovre

Olga (Nuongirl)
FC Groningen-trainer Ron Jans is niet te spreken over de uitspraken die Goran Lovre onlangs in het Dagblad van het Noorden heeft gedaan. De aanvallende middenvelder zal wel bij de wedstrijdselectie zitten voor het play-offduel met FC Utrecht.

Lovre gaf onder meer aan dat het verschil tussen vraag en aanbod over een nieuw contract vooralsnog ver uit elkaar ligt. Daarnaast meldde hij komende zomer op zoek te willen gaan naar een nieuwe club.

"Ik heb nog even met Goran gesproken en het zou best eens kunnen zijn dat hij een hele goede wedstrijd vanavond gaat spelen", aldus Jans tegenover het Dagblad van het Noorden.

Lovre heeft in zijn contract een gelimiteerde afkoopsom van één miljoen euro staan. Dit beaamt Hans Nijland (algemeen directeur Groningen, red.). "Dat hij weg mag voor een gelimiteerde transfersom van één miljoen euro, zoals hij heeft aangegeven, klopt. Maar als hij echt opening van zaken had willen geven, had hij ook moeten vertellen wat hij wil gaan verdienen en wat wij hem hebben geboden. Ja, wij zouden dat ook kunnen doen, maar ik vind dat niet op onze weg liggen."