Roda onderhandelt met Gladbach over Meeuwis

Niels (DerMeister)
Borussia Mönchengladbach is met Roda JC in onderhandeling over het aantrekken van Marcel Meeuwis. Dat heeft technisch directeur Martin van Geel bevestigd op L1.

Daarnaast gaf Van Geel toe dat de Limburgers met FC Twente praten over Sekou Cissé. "We begrijpen dat voetballers hogerop willen, maar we zullen de spelers niet makkelijk en goedkoop laten gaan", aldus Van Geel.

De interesse voor het tweetal komt niet als een verrassing. Voor Meeuwis waren vorige zomer al enkele gegadigden, maar destijds ging een transfer niet door. Cissé wordt volgens Italiaanse media eveneens gevolgd door Fiorentina, maar de laatste weken dringt Twente aan op een transfer.

De Tukkers zien in de Ivoriaan de vervanger van Eljero Elia, die hoogstwaarschijnlijk gaat vertrekken uit de Grolsch Veste. Over interesse van FC Utrecht voor Pah Modou Kah weet Van Geel niets, zei hij donderdagavond. Voorts meldde de technisch directeur dat geen enkele speler een clausule in zijn contract heeft staan waardoor zij bij degradatie transfervrij kunnen vertrekken.